Подання

Надсилання доповідей

Вже маєте Ім'я користувача/Пароль для конференції Наукові конференції України?
Увійдіть на сайт

Потрібні Ім'я користувача/Пароль?
Зареєструйтеся

Для того, щоб мати можливість подавати доповіді на конференцію та перевіряти поточний статус своїх подань необхідно увійти на сайт як зареєстрований користувач.

 

Керівництва для авторів

 

 

Вимоги до подання

  1. Цей матеріал раніше не було опубліковано і він не надсилався до розгляду редакціям інших журналів.
  2. Файл підготовлено в одному із форматів: OpenOffice, Microsoft Word, RTF, WordPerfect.
  3. Текст містить інформацію згідно з вимогами до авторів та відформатовано за такими вимогами: формат А-4, поля: верхнє, нижнє, ліве, праве – 2 см, шрифт Times New Roman, кегль – 14, міжрядковий інтервал 1,5
 

Положення про авторські права

Автори, які подають на цю конференцію погоджуються з наступними умовами:

а) Автори зберігають авторське право на свою роботу, дозволяючи конференції розмістити цю раніше неопубліковану роботу відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution License, яка дозволяє іншим вільно мати доступ, використовувати і ділитися роботою, з визнанням авторства цієї роботи і її початкового оприлюднення на цій конференції.

б) Автори можуть відмовитися від умов ліцензії CC і укласти окремі, додаткові домовленості невиключного поширення і подальшої публікації цієї роботи (наприклад, публікація переглянутого варіанту в журналі, відправка його в інститутське сховище або опублікувати його в книзі), з визнанням її первісної презентації на цій конференції.

в) Крім того, авторам рекомендується розміщувати і ділитися їх роботої в Інтернеті (наприклад, в інституційних сховищах або на їхньому сайті) в будь-який момент до і після конференції.

Положення про конфіденційність

 

Імена та адресу електронної пошти, введені в цьому сайті конференцій будуть використовуватися виключно для заявлених цілей конференції і не будуть доступні для будь-якої іншої мети або будь-яких інших учасників.



Факультет соціології і права
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Адреса: 03056, Київ-56, вул. Борщагівська, 124, корпус 19, кiмн.322, 329.
Телефон: +38 (044) 204 91 61