Наукові конференції України, VII Міжнародна конференція «Правове регулювання суспільних відносин в умовах демократизації Української держави» 2017 р.

Розмір шрифту: 
Значення юридичної практики на даному етапі розвитку правової діяльності
М.В. Марінкевич

Остання редакція: 2017-06-02

Тези доповіді


Актуальність даної теми полягає в можливості розглянути юридичну практику в правових аспектах з іншого боку, а також забезпеченні чіткого усвідомлення важливості юридичної практичної діяльності у соціумі.

Головним завданням юридичної науки є вирішення потреб та інтересів громадського суспільства, окремих його суб’єктів у ході здійснення юридичної практики. Цей вид практичної діяльності ґрунтується на ідеях та засадах теоретичної діяльності, що об’єктивно і реально прагне змінити оточуючу дійсність, виступає у якості одного із засобів засвоєння теоретичних положень. Протягом всієї роботи юриста в сфері юриспруденції йому щоразу необхідно буде виконувати юридичну практику, знову і знову поновлюючи та модернізуючи правову систему. Це зумовлено тим, що кожному представнику закону відомо, що усі випадки в житті неможливо прописати у конкретних нормах і у житті виникає безліч ситуацій у яких теоретична частина не надасть ніякої допомоги при вирішенні тієї чи іншої ситуації.


Full Text: PDF